Dockan & Väskan

Hej!

Jag kommer från Främre Asien, men är just nu i Sverige. Det vore jätteroligt att få komma och hälsa på dig och berätta mer om mitt land, och så får du berätta mer om ditt! Där jag kommer ifrån är det inte så många som känner Jesus. Hur är det hos dig? Kanske kan vi hjälpa varandra att vara kristna, be och berätta för fler om Jesus på olika sätt?

När jag kommer tar jag med mig en hel väska full med saker från landet jag kommer ifrån. Kläder, pussel, en bibel, målarbilder, pengar och kanske något gott! Spännande, eller hur?

Hör av dig om ni vill att jag ska komma!

Vi ses!

Så funkar det med resväskan

Resväskan är fylld med innehåll som knyter an till aktuellt evangelisationsområde i Kom och se. Dockan följer med på ELM:s arbete runt om i Sverige och världen. Du kan låna hem henne och resväskan till din barnverksamhet för att konkretisera ELM:s utlandsarbete för barnen. Det är gratis att låna dockan och väskan, men mottagaren får betala frakten tur och retur.

För att låna hem dockan och resväskan till barnverksamheten kontaktar du Sofia Ödman, sofia.odman@elmsyd.se. Hör av dig i god tid för att se om väskan är ledig och för att den ska hinna komma fram i tid!